Font Size

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Környezeti nevelés

Környezeti nevelés az óvodás korosztálytól a felnőttekig. Iskolában, terepen, fesztiválokon. Bővebben

Megújuló energiák

Energetikai tanúsítás, hőkamerás vizsgálat, tanácsadás, tervezés, bemutató az Ökoházban. Bővebben

Környezeti tanácsadás

Hol adható le használt sütő zsiradék?Környezei kérdése van? Ha nem tudja hová forduljon, keressen minket!

Ablakszigetelő marógép

Szeretne évi 15-20% fűtési energia megtakarítást? Fa nyílászáró-szigetelési eszközeinkkel Ön is néhány óra alatt házilag szigetelheti régi fa ablakait, ajtóit.

Az épületek elsődleges hővesztési helye a nyílászárók, ahol a légmozgás a réseken akadály nélkül történik, még becsukott ablaknál is. Ez kellemetlen huzatot és felesleges energiavesztést jelent, mellyel az utcát fűti. A nyílászáró tokba vagy a szárnyrészbe egy speciális marógéppel 5 mm-es nútot/hornyot készítünk, majd az előre lemért hézagtávolságnak megfelelő 6-8-10-12 mm-es szilikon alapú szigetelőanyagot egy behúzógörgő segítségével a nútba illesztünk. A marógép-készlet kölcsönzésekor a munkát megkönnyítő technikai fogásokkal, tippekkel látjuk el. A szigeteléshez szükséges méretű és mennyiségű tömítőanyagot is biztosítjuk. Ha nem boldogulna, vagy nem mer belevágni, profi szakemberhez irányítjuk.

Itt van: Kölcsönzés Ablakszigetelő marógép

Küldetésünk

"Küldetésünk tudatosítani jelen világunk gondolkodási és magatartási mintáinak ön-és környezetpusztító voltát. Fenntartható és zöld alternatívát kívánunk bemutatni, és segítünk közösséget létrehozni, mely alapjául szolgál a zöld változások megvalósításához. "

Kapcsolat

2500 Esztergom, Zamárd u. 11275 hrsz.
Tel./Fax:33/400-150
Mobil:20/968-04-06 
e-mail:info@kornyezetkultura.hu